Jati diri Akang

pas_foto_bw.jpg

ade saputra

pameget tulen 100% asli, yuswa 36 taun (2009).

pakasaban : bintang film dokumenter & iklan, pengamat widang pendidikan, fotomodel majalah tutuwuhan heu heu hue

kontak akang di : kangadesaputra@yahoo.com

“Bilih kuring mipit teu amit lan ngala teu bebeja, sok komo karaos di copas seratanana, neda widi kalih pangapuntena.”

Hatur Nuhun.

6 Tanggapan to “Jati diri Akang”

  1. Kasep gening urang sunda teh😉
    Salam baktos sareng salam kenal, Alhamdulillah gaduh rencang diajar nyunda ..

  2. Kuring reureug masih keneh aya urang sunda nu masih keneh aya!!!!!
    Moal leungit lamun daraek narulis, ulah nepi urang sunda teu riwayat sunda.
    teuruskeun kang…………….

  3. Asa wawuh euuuy…
    Rada jiga Indro Warkop sa eutik…🙂

  4. Neng dewi Says:

    Akang…… Posting paririmbon basa sunda atuh da kasep……, arti ngimpi sareng arti kedutan heuheu

  5. rada jiga mamang uink saeutik

  6. Kang…ijin blog roll ya. asli menarik pisan euy!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: