Pupuh naon cing?

Budak leutik nuju pundung,

babaku pundungna peuting,

nguriling kakalayapan,

neangan nu geulis-geulis,

sarupaning puputrian,

nini2 nu kapanggih,

—-> Pupuh Naon Eta? beu meni kacida nya eusi na…

akang.12.09

Satu Tanggapan to “Pupuh naon cing?”

  1. Tah upami ieu mah judul Pupuhna Kunanti heuheu, nuhun Lur, aktip deui, ngiring bingah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: