Lampu Patromak

umur teh ning jiga patromak… seneuna teu angger dina hiji kaayaan, ngaleutikan ngagedean, angin teu bosen niupan, kukupu, siraru jeung nu lianna pipilueun noelan, …. tiap waktu minyakna ngurangan, catetan nu jadi kapastian yen minyak bakal beak seuneu bakal pareum. (malah loba nu pareum ditengah jalan najan minyakna can beak… sagalana kumaha ceuk nu boga kawasa mareuman seuneuna…) ….

“hayu dulur2 urang bebekelan memeh lampu urang pareum sangkan diditu urang manggih kabagjaan”

akang.061209

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: