Kabogoh baheula, kamelang ayeuna

jol anjeun datang deui…. sanggeus sababaraha kali….

“tapi abdi jangji moal balik deui, nu lawas anggang moal diteang sabab jalan sanghareupaneun masih ngembat panjang, urang kudu sing ikhlas kana papasten sabab nyata na hirup kadang sok teu luyu jeung nu dipikahayang”

akang.12.09

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: