Ihdinassirrootol mustaqiim

Akangmah kadang-kadang sok karasa cape jadi jelema bener teh… tapi lamun teu bener deui atuh meureun namina kemunduran… (“Ya Allah…. Ihdinassirrootol mustaqiim…”)

Mugi2 urang sadayana tetep panceg nyekel aturan Gusti malah mandar meunang kabagjaan hirup, didunya sareng di akheratna. Amiin…

akang.07.12.09

Satu Tanggapan to “Ihdinassirrootol mustaqiim”

  1. Bibilintik neang bebener,
    Rumasa kacida sesahna, tingored tepi ka hasil.
    Tangkal randu nu matak kaeling.
    Ngumbara ka sadaya nagara, sugan kaojayan.
    Sosonoan ka nu agung, mugi pendak nu sajati.
    Baktos kasono.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: