Wilujeng

Wilujeng wayah kieu ka para mitra sadayana, mugi2 paramitra sadaya salawasna aya dina panangtayungan mantena.

Anu di pasar2 mudah2an sing marema icalanana, atuh anu nuju diperjalanan sing atos-atos dijalana teu kenging culang-cileung wae ningalian nu herang2 bilih nabrak tihang.

Atuh kanu nuju beberes di bumina masing-masing sok enggalan geura aribak heula ulah beberes wae da engke oge barala deui…

Kanu nuju ngeblog atanapi fesbukan kade bilih hilap kana netepan…

Sakitu wae anu kapihatur, Wassalam, Cag.

akang.12.09

3 Tanggapan to “Wilujeng”

  1. maksudnya apa??gak ngeh..hihi

  2. hmmm… itu pake bahasa sunda…. niamon nerti bhs sunda gak?

  3. Hade bener kang saha deui nu ngamumule bahasa sundateh meureun nya kang,ari lain urang sorangan mah meureun,hade hade Sakali deui baguslah.
    abdi ge hohong nurutan cara akang teh ngan abdimah sigana wawasan basana kirang.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: