Manggung

Dulur-dulur sadayana, Insya Allah ngawitan dinten ieu sim kuring bakal manggung deui di ieu blog, mudah-mudahan Allah marengkeun…
Diantos bae.

Wassalamu’alaikum.

4 Tanggapan to “Manggung”

  1. alhamdulillah, diantos….

  2. Alhamdulillah baraya nu dianti-anti, dulur nu ditunggu nu ngagaduhan pangaweruh ngambah jomantara maya tos hadir deui, diantos pisan karya-karyana..Nuhun.

    Kang Asep Dewan

  3. Mangga linggih kakang… ahtur nuhun parantos kersa rurumpaheun ka saung yayi.

  4. Nya Alhamdulillah Kang..di Antos..Salam Kenal Wae abdi ge ti rancah tepatna ti Jatiluhur, Karanganyar.. Blog Akang tos di catet keun di Grup..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: