Keur teu hayang nulis!

Naha make nulis? emangna saha nu nitah nulis? ari teu hayang nulismah bet kar tong nulis tinggal ngajedog, kadituh mantog sing jauh!!!

Jeh lain kitu, heueuh da ari euweuh ide mah nya kumaha coba, dek nulis naon, kumaha mun jadi ngacapruk, atawa malah ngomongkeun batur, pek batur kasinggung, terus kapapanjangan, nepi ka hoghag pasea… masingkeun ukur lewat komentar dina blog ge nya ngarana pasea mah euweuh untungna lin?

Sabenernamah era, naha kunaon bahasa Sunda anu puguh bahasa ibu urang sorangan jarang dipake, jarang dilarapkeun dina kahirupan, malah keur nulis2 wae anteng we na bahasa lian cenahmah gaya…. padahal ampun paralun lain kitu ari masalhnamah pan didunia maya mah nu maca teh lain urang Sunda hungkul tapi ti sakuliah alam dunya, jadi kapaksa loba nulis na bahasa sejen teh da puguh instruksi pangab(utuh) etamah.

Ulah sok waka suudzon ah… awon.

šŸ˜€ cag.

Satu Tanggapan to “Keur teu hayang nulis!”

  1. tas uhun ku kitunamah. ker teh hese nulisteh komo eweh buku jeung kertasmah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: