sakedap…

Antos we seratan-seratan akang anu bakal midang di ieu webblog.

4.jpg

mangga ayeunamah nongton ieu we heula tambi jamedud😉

urang sunda asli.

Satu Tanggapan to “sakedap…”

  1. Kuring salaku urang sunda asli anu katelah ngagaduhan rama urang Jerman, netelaken, bahwaning ieu situs hade pisan kanggo kapercantenan urang sunda khususna jeng urang Indonesia umumna. kanggo nga buktoskeun ka wargi dunya kalawan urang sunda anu kukuh kana adat teh teu katinggalan zaman. hatur nuhun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: