Lalampahan

Ieu foto nalika sim kuring murag di gunung bunder.

Lalampahan

Gara2na nya eta jalmi anu aya dipalih kiri dina foto.

Awas ulah kabawa ku sakaba-kaba.  Margi nu ditengah nuju kaasupan. Duka kaasupan nanahaon tapi jiganamah kaasupan kunu namina katunduh, he3x. Cag.

2 Tanggapan to “Lalampahan”

  1. Untung teu murag tiluhur gunung ge Lur heheh

  2. halooooooo………..
    punten ah ngiring ngalangkung

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: